Wednesday, February 13, 2008

ОФИЦИАЛНООООО!!!!!!!!!

И ТАКА ОФИЦИАЛНО Е - МЕТАЛИКА ИДВАТ. НА 25.07 ОТ 21ч. НА "ВАСИЛ ЛЕВСКИ". СЕГА Е МЯСТОТО ДА ПОСТАВЯ СЛЕДНИЯ ВЪПРОС - КАКВО ПОВЕЧЕ МОЖЕ ДА ИСКА ЧОВЕК ОТ ЖИВОТА?

Е, оказа се, че информацията за концерта на Металика в София не е съвсем невярна, ето:
цък
. Доколкото разбрах днес ще бъде официално обявено дали ще го бъде или не.

Tuesday, February 12, 2008

Металика в София?

Според ето тази информация
цък
Металика идват в София на 25.07. Моля, ако някой знае със сигурност дали тази информация е вярна/невярна да сподели, щото съм в душевен оргазъм и сърцето ми няма да го понесе.

Friday, February 8, 2008

Г-н кмете залепнах!

Тия дни се чувствам като последовател на някоя от древните азиатски култури - перси, шумери, вавилонци и каквото там е имало. Без да претендирам за достоверност,някоя от тези цивилизации е вярвала, че човекът е създаден от калта на някоя велика река. Спомням си, че като малък гледах картинки на някакви кални човечета, древния еквивалент на Адам и Ева. Тези дни се чувствам като далечен син на тези човечета. Снегът се разтопи, всичко плувна във вода и кал, а аз се чувствам мръсен и лепкав. Просто няма уличка, улица, булевард, тротоар по който можеш да се движиш нормално без да ти се налага да тренираш слалом и да се правиш на Алберто Томба, защотото иначе няма измъкване от блатото. И като за капак се появява отнякъде някой Камаз излизащ от поредния строеж с половин метър пръст по гумите, решил да натори милата софийска действителност. Автомобилът ми е бял, но рядко имам възможност да го видя в естествения му цвят.

Официално се обръщам към отговорните фактори - плиснете малко водица по тия улици! Моля не чакайте пролетта!Знам, че още е студено, може да замръзне, да завали отново и не знам какво още. Все ще се намери обаче един ден когато температурата е с няколко градуса над нулата и могат да минат няколко цистерни. Моля ви за милост!

Monday, February 4, 2008

Днес хората бяха нормални

Във връзка с един от предишните ми постове искам да отбележа, че днес не смачках никого, никой не ми се изпречи на пътя и се прибрах сравнително нормално до вкъщи. Браво, това се искаше!

Sunday, February 3, 2008

А ето и обещаните снимки, моля всеки, който ги види да се посмее добре за моя сметка :).

Puberi

 
Clicky Web Analytics

Free Blog Counter

Add to Technorati Favorites Бутон за Класация на блоговете