Friday, May 23, 2008

12 минути


Дам, 12 минути има до края на работния ден. И смятам да не работя повече. Преди малко се сетих, че мога да си присвоя парчето на Slayer - Verbal Abuse като работен химн, хората от съпорта знаят най-добре защо :). В тяхна чест смятам в оставащото работно време да не следя за аболютно нищо повече дали работи и няма да ги spam-я повече. Отивам да се дрогирам с лекарства, че тоя грип ще ме съсипе....

Sunday, May 11, 2008

Горчиво!


Днес се върнах от Благоевград където вчера бях на свабата на моя добър приятел и колега Стефчо. Разбира се, първото, което трябва да кажа е честито и горчиво! Естествено очаквам да бъда поканен и на Златната им сватба да си мерим бастуните :).

Сватбата беше страхотна. Като за начало започна се късно следобед, чудесен избор на време. Нямаше го досадното висене в църква. Булката Елена изглеждаше чудесно, страхотна прическа между другото. Никога не бях виждал младоженеца толкова щастлив, но това си е нормално, дано не му е за последно.

Празничната вечеря беше хубава. Музиката варираше от типично сватбарска, до нетипично приемлива от тенекиеният ми мозък. Владиков не предполагах, че си толкова сръчен:). Тук е мястото да спомена и НЕВЕРОЯТНИЯТ факт, че освен няколкото блуса, жената успя да ме накара да танцувам (извинявам се, това не е подходяща дума, поклащам звучи по-добре) на песен с такт по-малък от 1/2, в случая Baila на Zuccero и то без да съм близнал и капка алкохол. Кой би повярвал?!

Имаше и изненади за неженените двойки, в които взехме участие и ние с жената. След провала в скоростното ядене на сватбената торта и улова на булчинския жартиер, момента за мятането на сватбения букет. И сякаш нарочно той се озова в ръцете на...., ха познайте на чия приятелка :)).

Към чистак-бърсак новото семейство Владикови - ще се видим на сватбата! И пак към тях - да сте ми живи и здрави и щастливи поне наполовина колкото бяхте вчера!

Friday, May 9, 2008

С уважение към Croyt

Днес си припомних един човек за когото не бях се сещал отдавна - Croyt. Не го познавам, нямам представа що за тип е.Класиката обаче си е класика и реших да я увековеча тук. Евалата пич, надявам се никога да не стана като теб :). Ето за какво става въпрос:

Monday, May 5, 2008

Ергенско парти

Вчера, по-точно снощи ходих на ергенско парти. Разбира се събитието бе отбелязано в стриптийз бар - Velvet. Понеже София се е изнесла по селата, Турция и Гърция, мястото беше почти празно, но пък на мен така ми харесва повече. Единствения проблем разбира се беше, че като няма хора и момичетата не си дават много зор, щото няма кой да пъха допълнителни банкноти в прашките. Все пак не мога да не отбележа, че имаше някои доста добри попълнения и с удоволствие ще посетя мястото отново.

Поздрави за човека от компанията, който при наличието на десет голи момичета наоколо успя да ми зададе безумен въпрос защо не му работело DC ++, а дори не беше обърнал и първото мартини. Виж, ако беше питал след четвъртото и след моята водка, тогава бих отговорил по-подробно (но в никакъв случай правилно) :).

 
Clicky Web Analytics

Free Blog Counter

Add to Technorati Favorites Бутон за Класация на блоговете