Monday, May 5, 2008

Ергенско парти

Вчера, по-точно снощи ходих на ергенско парти. Разбира се събитието бе отбелязано в стриптийз бар - Velvet. Понеже София се е изнесла по селата, Турция и Гърция, мястото беше почти празно, но пък на мен така ми харесва повече. Единствения проблем разбира се беше, че като няма хора и момичетата не си дават много зор, щото няма кой да пъха допълнителни банкноти в прашките. Все пак не мога да не отбележа, че имаше някои доста добри попълнения и с удоволствие ще посетя мястото отново.

Поздрави за човека от компанията, който при наличието на десет голи момичета наоколо успя да ми зададе безумен въпрос защо не му работело DC ++, а дори не беше обърнал и първото мартини. Виж, ако беше питал след четвъртото и след моята водка, тогава бих отговорил по-подробно (но в никакъв случай правилно) :).

1 comment:

Anonymous said...

Как говорилось на Seexi.net Если кто слышал про неплохого профессионала в Киеве который хорошо делает блокаду дайте пожалуйста координаты. Только не светуйте пожалуйста тех врачей коие делают ее раз в год. Гениальность это колличнство... :) Заранее спасибо за все отклики.

 
Clicky Web Analytics

Free Blog Counter

Add to Technorati Favorites Бутон за Класация на блоговете