Sunday, May 11, 2008

Горчиво!


Днес се върнах от Благоевград където вчера бях на свабата на моя добър приятел и колега Стефчо. Разбира се, първото, което трябва да кажа е честито и горчиво! Естествено очаквам да бъда поканен и на Златната им сватба да си мерим бастуните :).

Сватбата беше страхотна. Като за начало започна се късно следобед, чудесен избор на време. Нямаше го досадното висене в църква. Булката Елена изглеждаше чудесно, страхотна прическа между другото. Никога не бях виждал младоженеца толкова щастлив, но това си е нормално, дано не му е за последно.

Празничната вечеря беше хубава. Музиката варираше от типично сватбарска, до нетипично приемлива от тенекиеният ми мозък. Владиков не предполагах, че си толкова сръчен:). Тук е мястото да спомена и НЕВЕРОЯТНИЯТ факт, че освен няколкото блуса, жената успя да ме накара да танцувам (извинявам се, това не е подходяща дума, поклащам звучи по-добре) на песен с такт по-малък от 1/2, в случая Baila на Zuccero и то без да съм близнал и капка алкохол. Кой би повярвал?!

Имаше и изненади за неженените двойки, в които взехме участие и ние с жената. След провала в скоростното ядене на сватбената торта и улова на булчинския жартиер, момента за мятането на сватбения букет. И сякаш нарочно той се озова в ръцете на...., ха познайте на чия приятелка :)).

Към чистак-бърсак новото семейство Владикови - ще се видим на сватбата! И пак към тях - да сте ми живи и здрави и щастливи поне наполовина колкото бяхте вчера!

4 comments:

Anonymous said...

Светльо, повярвай изненадата беше обща, като те видяхме на дансинга :) Но в интерес на истината се справи добре за металяга. Очакваме скоро и вашата сватба :) Батко Митко (Роналдо)

Христина said...

Съжалявам за намесата !

Металяга->Zucchero Потресаваща комбинация!

Е успех ти желая ... с букета...!

Svuio said...

Христина, настина е потресаващо! :)

Anonymous said...

Благодаря за един интересен блог

 
Clicky Web Analytics

Free Blog Counter

Add to Technorati Favorites Бутон за Класация на блоговете