Thursday, July 10, 2008

Абе що за пресечен терен е тва!?


Наскоро изразих възмущение и огорчение от състоянието на магистралата между Шумен и Варна. Сега искам да оттегля думите си или поне да смекча тона, защото желая да пренасоча целия си гняв към един друг "първокласен" път, а именно този между Разград и Търговище.

Прибирайки се от Калиакра Рок Фест където си изкарах невероятно, поради изцяло моя грешка не завих наляво на отсечката за Търговище, ами си продължих направо. Усетих се чак когато видях табелата "Разградска област". Това ми увеличи доста пътя, освен това вместо да обърна, аз реших да стигна до Разград и оттам надолу към Търговище. Голяма грешка!

Това така нар. свързващо звено между два сравнително големи български града е истински гробокопач за автомобилното окачване, ако ще да имаш и Land Rover. Най-якото е когато някакъв ТИР ти се лепне на гърба и започва да те притиска, щото караш много бавно. Да, ама на него не му пука за служебното си возило. Докато на мен определено ми пука дали ще дам 200 кинта за амортисьори (пак). За любителите на пресечена местност - там е мястото. Препятствия дал Господ. Дупки, ями, липса на асфалт, всичко е налице. Най-интересното е, че точно на най-отвратителното място се минава през китното българско селище с най-подходящото име на света Трапище....

1 comment:

Anonymous said...

Sorry if I commented your blog, but you have a nice idea.

 
Clicky Web Analytics

Free Blog Counter

Add to Technorati Favorites Бутон за Класация на блоговете